tuin tips

Tips om uw tuin op te leuken

Meer genieten van uw tuin met deze tips

Bent u niet helemaal tevreden over het uiterlijk en de uitstraling van uw tuin? Zonde! Want met ouderwetse buitenlantaarns, een hottub en wat meer kleur kunt u uw tuin gemakkelijk omtoveren in een leukere en mooiere plek waar u graag tijd doorbrengt. Wij vertellen u er graag meer over!

Kies voor ouderwetse buitenlantaarns

Ouderwetse buitenlantaarns zijn een snelle en simpele manier om in een handomdraai meer sfeer en karakter aan uw tuin toe te voegen. Het zelf aanleggen van tuinverlichting is vrij eenvoudig, maar u kunt u er ook voor kiezen om het te laten plaatsen door een specialist. Zo weet u zeker dat u lang zult kunnen genieten van uw buitenverlichting.

Plaats een hottub

Vindt u het heerlijk om lekker te bubbelen in een hottub? Dan kunt u er gewoon een in uw tuin plaatsen! Een hottub is niet alleen een heerlijke manier om (ook in de winter) lekker te kunnen genieten van uw tuin, met een hottub profiteert u ook van de volgende gezondheidsvoordelen:

  • Een hottub vermindert stress
  • Een hottub zorgt voor een lagere bloeddruk
  • Baden in een hottub is goed voor de huid
  • Hottubs hebben een fysiotherapeutisch effect

Voeg kleur toe aan uw tuin

Heeft uw tuin een beetje een saaie uitstraling? Dan is het tijd om wat kleur toe te voegen! Dit kunt u eenvoudig doen door planten in allerlei kleuren in uw tuin te plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor paarse planten zoals purperklokje, salie, reuzenlavendel en hemelsleutel. Of combineer dit met gele planten (brandkruit) of ga voor zalm oranje (daglelie!)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *