Estepona

Vakantie in de punt van Spanje, Estepona

Wil je een mooie warme vakantie en heb je geen zin drukte? Dan is het plaatsje Estepona een goede oplossing. Estepona is een mooi stadje in het uiterste zuiden van Spanje, in de buurt van Marbella. Het is een echte vissersdorpje die de mooie authentieke aantrekkelijkheid heeft behouden. Het is daarentegen wel erg modern en dus ook een goede plek voor toeristen. Voor de mooie schone stranden en de leuke gezellige café’s. Het wordt ook wel de Tuin van de Costa del Sol genoemd. Dat komt vooral door de mooie bloemen en huizen in de straten van Estepona.

Estepona

Tussen de drukke steden in

Estepona is een mooie kleine stad tussen de drukke, toeristische steden Marbella en Torremolinos. Als je niet zo van de drukte en toerisme houdt, is Estepona een goede plek om naartoe te gaan. Zo kan je ook de echte oude Spaanse roots ontdekken. Zo kan je ook lekker door de lekkere oude straten slenteren en van de omgeving genieten. Het is een echte strandvakantie. Er is veel natuur en schijnt echte rust uit. Een hele mooie plek voor bijvoorbeeld een gepensioneerd koppel. Het is ook echt een stad van de mooie bezienswaardigheden.

 

Samenhang van natuur en stad

Of je nu een stads persoon bent of je houdt van de natuur. Je kan bij allebei echt je lol op in Estepona. Zo zijn er ook leuke bezienswaardigheden. Denk maar aan de 50 muurschilderingen die door de hele stad te zien zijn. Als je meer van het water houdt, kan je ook naar de mooie Spaanse jachthaven gaan. Daar zijn ook leuke marktjes te vinden om door te kijken. Als je meer van de natuur houdt, kan je ook altijd door de mooie bosgebieden lopen rondom Estepona. Er zijn mooie wegen met veel uitzicht voor jong en oud. De keuze is reuze, dus waarom niet gaan?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *