Hottub

Verschillende soorten hottubs

Welke hottub moet ik kiezen?

Er zijn veel verschillende soorten hottubs. Het voordeel hiervan is dat er altijd wel een hottub is die bij u past. Het nadeel is echter dat het de keuze niet makkelijker maakt. Wij helpen u graag op weg door de verschillende soorten hottubs op een rijtje te zetten. Op welke elementen van een hottub let u bij de aanschaf ervan? Lees snel verder.

Grote of kleine hottub

Er zijn natuurlijk diverse formaten hottubs. Gaat u voor een grote of kleine hottub? Het is handig eerst te bepalen op welke plek de hottub moet komen te staan. Heeft u alle ruimte? Kijk dan naar de capaciteit en kies op basis van het aantal personen.

Met of zonder bubbels

Gaat u voor een hottub met of zonder bubbels? Een hottub met bubbels is een luxe variant op de traditionele hottub. Door een hottub met bubbels te kiezen krijgt u een compleet andere beleving. Het zorgt voor een ontspannen geluid en een feestelijke sfeer.

Houtgestookt of elektrisch

Een hottub kan verwarmd worden door een kachel met brandend hout of elektrisch. De houtgestookte optie is het meest milieuvriendelijk. Het voordeel van elektrisch opwarmen is dat de temperatuur meer constant is.

Gemaakt van hout of kunststof

Oorspronkelijk werd de hottub gemaakt van hout. Tegenwoordig kunt u ook hottubs kopen met een binnenkant van kunststof. Het voordeel van een houten hottub is de authentieke en natuurlijke uitstraling. De kunststof hottubs zijn daarentegen meer onderhoudsvriendelijk en 100% waterdicht.

Interne of externe kachel

Bij een hottub kan de kachel aan de binnenkant of buitenkant geplaatst worden. Een kachel aan de binnenkant is sfeervoller, omdat u lekker dicht bij het vuurtje zit. Een externe kachel is makkelijker schoon te houden. Bovendien houdt u meer plaats over in de hottub.

Bent u de laatste tijd nog interessante producten tegengekomen die u graag met anderen deelt? Stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website en wij plaatsen er graag een artikel over.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *