De lekkerste Italiaanse producten

De lekkerste Italiaanse producten op een rij

Houdt u ook zo van die heerlijke Italiaanse delicatessen? Maar vindt u het ook te duur om iedere keer naar Italiƫ te vliegen om van deze producten te genieten? Lees dan snel dit blog. Wij hebben namelijk de lekkerste Italiaanse producten voor u op een rij gezet, die u ook gewoon in Nederland kunt kopen. Handig he? Dankzij onze tips kunt u de Italiaanse delicatessen simpel en snel naar uw eigen keuken halen.

Diverse soorten Italiaanse pasta producten

Pasta is echt typisch Italiaans. Gelukkig verkoopt iedere supermarkt diverse soorten pasta’s. Van penne tot spaghetti en van tortellini tot lasagne. De mogelijkheden zijn enorm. Door deze Italiaanse pasta producten in huis te halen, heeft u binnen een mum van tijd een heerlijk Italiaans avondmaal op tafel staan.

Italiaanse olijfolie

Echt Italiaans koken, begint natuurlijk met Italiaanse olijfolie. Ook deze is verkrijgbaar in de supermarkt. Kijk goed tussen het assortiment om er zeker van te zijn dat u een echte Italiaanse olijfolie in huis haalt. De Italiaanse olijf heeft namelijk een heel eigen kenmerkende smaak.

Pomodori

Bent u al bekend met de pomodori? Deze heerlijke tomaten hebben een dieprode kleur, een zoete smaak en een lage zuurgraad. Ze worden ook veel in soep gebruikt.

Rode wijn mag niet ontbreken

Voor een echte Italiaanse sfeer in huis, mag een verrukkelijke rode wijn niet ontbreken. De keuze uit verschillende Italiaanse rode wijnen is enorm. Gaat u voor fruitig? Of houdt u meer van een zwaardere rode wijn? Kies wat het beste bij u past en maak uw Italiaanse avond compleet!

Welke Italiaanse producten zijn uw favoriet? En zijn er nog Italiaanse producten die wij aan onze lijst moeten toevoegen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *