nieuwe vloertrends keuken

Dit zijn dé vloertrends van 2021

Tijd voor een nieuwe vloer

Betekent de lenteschoonmaak voor u dit jaar een ware make-over voor uw interieur? Dan wilt u ongetwijfeld dat uw woning voldoet aan de laatste trends van het moment! We beginnen met de nieuwe vloer. In dit blog vertellen we daarom meer over de mooiste vloertrends van 2021. Van kleur tot stijl, we vertellen u graag meer.

Rust in huis

Een eigen plekje creëren waar we ons echt thuis voelen, dat is voor veel mensen het doel nu we al lange tijd, door de coronamaatregelen, binnen moeten zitten. In 2019 stonden de pastelkleuren nog vooral centraal, maar nu wordt er langzaam maar zeker de overstap gemaakt naar warme kleuren. Denk aan donkerblauw en warme bruintinten. Dit is ook terug te zien in de vloeren. Zo wordt er vaak gekozen voor lange vloerplanken met weinig noesten een matte uitstraling. Die zorgen voor een combinatie van warmte en rust. Bovendien kunt u qua kleur vervolgens nog flink combineren.

Natuurlijke en stoere Wabi Sabi-stijl

De laatste woontrend van het moment? De stoere, natuurlijke Wabi Sabi-stijl! Die staat in het teken van echtheid, puurheid en eerlijkheid die is over komen waaien uit Japan. Imperfectie en het combineren van materialen en stijlen staat in de Wabi Sabi-stijl centraal. Het is een combinatie van onder andere urban, modern, industrieel en vintage. Ideaal voor liefhebbers van deze stijl zijn duurzame pvc-vloeren met natuursteen patroon, haast niet van echt te onderscheiden en toch erg duurzaam.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker

Duurzaamheid blijft een belangrijk onderwerp op het gebied van wonen. Zo wordt er vaak gekozen voor accessoires van duurzame materialen, en zijn planten een belangrijk onderdeel van het interieur. Ook wanneer we het hebben over vloeren blijft duurzaamheid een ‘hot topic’. Wilt u een mooie, duurzame vloer aanschaffen? Dan zijn pvc-vloeren een echte aanrader. Die hebben een lange levensduur en zijn bovendien recyclebaar! Zo kunnen we deze vloeren in Purmerend zeker aanraden!

Welke stijl past helemaal bij u? Deel het via het contactformulier hier op de site!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *