Standaard vloerbedekking niets voor u? Kies voor een van deze unieke alternatieven!

Persoonlijke touch voor uw woning

Wilt u de vloer in uw woning vernieuwen, maar bent u op zoek naar een meer unieke optie dan bijvoorbeeld laminaat of tegels? In dit blog inspireren we u met unieke, creatieve, natuurlijke alternatieven voor op de vloer. U heeft namelijk meer mogelijkheden op het gebied van (natuur)stenen vloeren dan alleen maar de standaard tegels. In dit blog leest u alles over de moderne versie van de mozaïekvloer.

Mozaïek

Wanneer we het hebben over mozaïek, denkt u waarschijnlijk in eerste instantie aan de kleurrijke steentjes die u op kunstwerken tegenkomt, zoals in Park Güell in Barcelona. Maar dat is zeker niet de enige vorm van mozaïek. U kunt het namelijk in een meer natuurlijke variant ook heel stijlvol op de vloer in uw woning toepassen. Steeds meer mensen kiezen voor deze vorm van natuursteen in hun huis. Mozaïekvloeren zijn in heel veel verschillende kleuren en patronen te krijgen. Voor een natuurlijke uitstraling raden we aan om te kiezen voor grijs, bruin of beige tinten. Kiest u voor dit type vloer? In dit blog leest u hoe u een natuursteen vloer kunt reinigen.

Pebbles

Bent u op zoek naar een unieke vloer voor in de badkamer? Dan zijn pebbles heel erg geschikt! Dit type vloer kent u wellicht wel uit het wellnesscentrum. Wanneer u er met blote voeten overheen loopt, voelt het namelijk aan alsof u een voetmassage krijgt. Dat effect kunt u gewoon thuis in uw eigen badkamer hebben! Pebbles zijn grote, gladde kiezelstenen. Ze zijn op matten aangebracht, en gemakkelijk als vloer te leggen. Voor een echte unieke look in de badkamer kunt u deze pebbles ook tegen de wanden aanbrengen! De matten kunnen namelijk ook tegen de muur bevestigd worden. Zo creëert u een spectaculair geheel.