Alles over klassieke raam & deur accessoires

Stijlvolle raam & deur accessoires

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw ramen en deuren te versieren? Kies dan voor klassieke raam & deur accessoires! Denk hierbij aan zaken van stijlvolle brievenbussen tot sloten voor uw deuren, en van raamsluiting tot deurbellen.

Brievenbussen

Wanneer u op zoek bent naar een unieke manier om uw persoonlijke stijl aan de buitenwereld te tonen, kunt u dat doen met mooie klassieke raam & deur accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van de klassieke groene brievenbus? Zo laat een klassieke Amerikaanse of Engelse brievenbus veel persoonlijkheid zien. De Amerikaanse brievenbussen zijn een model die u meteen herkent. De postbode zet het vlaggetje omhoog zodra u post heeft ontvangen. De traditionele Engelse kolombrievenbussen hebben de echte traditionele uitstraling. Ze zijn bovendien in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. Wij raden aan om te kiezen voor een kleur die perfect bij het hek van uw voortuin past.

Raam- en deurbeslag

Wanneer u denkt aan klassieke raam & deur accessoires, denkt u waarschijnlijk meteen aan raam- en deurbeslag. De rustieke accessoires zijn gemaakt van materialen als brons, messing, RVS en ijzer. Onder dit soort raam & deur accessoires vallen onder andere:

  • Deurkloppers
  • Deurknoppen
  • Schuifgrendels
  • Rozetten
  • Espagnoletten

In antiekwinkels zijn deze prachtige accessoires nog alom verkrijgbaar. Wij raden u zeker aan om hier een kijkje te nemen, aangezien het raam- en deurbeslag van vroeger nog gemaakt werd van hoogwaardige kwaliteit, en deze producten lange tijd meegaan.

Deurbellen

Ten slotte vallen ook deurbellen onder de klassieke raam & deur accessoires. Deze klassieke bellen zijn onder andere gemaakt van brons, messing, gietijzer of staal en zijn zowel in ronde of ovale als vierkante vorm te krijgen. Deze tijdloze bellen met een robuust design komen voor in strakke modellen die bij elke woning passen, maar zijn ook te verkrijgen met decoratieve bloemen, mooie ornamenten en sfeervolle krullen. Wij raden u zeker aan om eens op de site van een handelaar in klassieke deur & raam accessoires te kijken!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *