Kinderbed kopen? Dit zijn de verschillen!

Een ruime keuze aan kinderbedden

Een goed kinderbed is echt een vereiste voor de slaapkamer van uw kind. Het kan zijn dat uw kindje niet meer in de wieg past en hierdoor een nieuw bed nodig heeft. Een bed waar uw kind plezierig en veilig kan slapen en voldoende ruimte heeft. Wanneer u op zoek bent naar kinderbedden, heeft u een ruime keuze. Wat zijn hierin de verschillen? In dit blog vertellen wij u hier meer over.

Soorten kinderbedden

Wanneer u op zoek bent naar kinderbedden, zijn er diverse soorten bedden waar u uit kunt kiezen. Bent u op zoek naar een peuterledikant, een hoogslaper of een eenpersoonsbed voor in een tienerkamer? Lees snel verder voor de diverse soorten kinderbedden.

Peuterledikant

Is uw kind de babytijd ontgroeid? Ga dan voor een peuterledikant. Indien uw peuter de neiging heeft uit bed te vallen, kunt u kiezen voor een uitvalbeveiliging. Zo heeft u de zekerheid dat uw peuter niet uit bed rolt en zich hierbij bezeert. Het formaat van een peuterledikant betreft doorgaans 70 x 160 cm.

Maxibed

Is uw kind weer wat gegroeid? Denk dan eens aan een maxibed. Zo heeft u de keuze uit maxibedden met opbergruimte voor speelgoed en zijn deze bedden ook ideaal wanneer een vriendje of vriendinnetje blijft slapen. Een maxibed heeft een formaat van 90 x 200 cm. U kunt deze bedden tevens in vele vrolijke kleuren aanschaffen.

Hoogslaper

Houdt uw kind ervan om op hoogte te slapen? Een hoogslaper is dan echt een uitkomst. Dit bed geeft uw kind de ruimte om volop onder het bed te kunnen spelen. Ook kunt u hieronder kasten plaatsen om het speelgoed van uw kind in op te bergen. Stapelbedden vindt u doorgaans van 70 x 160 cm, 70 x 190 cm en 70 x 200 cm.

Eenpersoonsbed voor een tienerkamer

Heeft u een tiener in huis en bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een mooi eenpersoonsbed? Dan heeft u een ruime keuze. Ga voor een bed in felle kleuren of kies voor een bed met een gaaf metalen frame. Een eenpersoonsbed is meestal 90 x 200 cm.

Twijfelaar

Wenst u uw tiener en ruimer bed te geven? Denk dan eens aan een twijfelaar. Zo heeft uw kind optimale ruimte om te slapen en kan er eventueel ook een vriend of vriendin blijven slapen. Twijfelaars zijn doorgaans 100 cm of 120 cm breed.

Ga op zoek naar het ideale kinderbed

U heeft zojuist kunnen lezen over de diverse kinderbedden waar u uit kunt kiezen. Voor welk kinderbed gaat u? Wij wensen u veel succes bij de zoektocht naar het ideale kinderbed voor uw zoon of dochter!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *