Moet alles tegenwoordig smart, modern en hip zijn?

Als je liever kiest voor nostalgische buitenverlichting

De ‘smart’ huizen en tuinen worden steeds populairder. Denk aan een verwarming die tegen je praat, muziek die je af kunt spelen door met je handen te klappen en lampen die je via je telefoon kunt aanzetten, uitzetten en dimmen. Maar wat als je juist nostalgische buitenverlichting wenst?

Dit is het nieuwste van het nieuwste in buitenverlichting

Het welbekende Nederlandse bedrijf Philips had al voor binnenshuis de Hue-lamp uitgebracht. Deze smart lamp kan uiterst eenvoudig met de telefoon aangezet worden, uitgezet worden en gedimd worden. Helemaal leuk is dat deze lamp in vrijwel alle mogelijke kleuren ingesteld kan worden. Dus kijk je een film of serie of lees je boek waarbij je zin hebt in blauw, groen, rood of geel licht? Geen probleem met deze lampen. Wat nu helemaal nieuw is, is dat Philips ook Hue-lampen als buitenverlichting heeft ontwikkeld. Uber hip, modern en ingenieus dus. Is dit de weg waar we allemaal naartoe moeten gaan? Is smart buitenverlichting de toekomst? Wat als dat helemaal niet naar jouw smaak is?

Dit is het nieuwste van het nieuwste in buitenverlichting

Gelukkig, er bestaan ook nog voldoende bedrijven die zich niets aantrekken van deze moderne stappen op de markt. Deze bedrijven zien heel goed in dat niet iedereen enthousiast wordt van die nieuwe lampen. Immers, al die nieuwe, smart producten hebben vaak automatisch een futuristisch, strak en kil uiterlijk. En als jij liever over een nostalgische, romantische tuin beschikt, dan passen die nieuwe smart lampen absoluut niet in jouw perfecte plaatje! Ga daarom, in dat geval, op zoek naar een aanbieder in nostalgische buitenverlichting. Deze spelers op de markt verkopen klassiek ogende hanglampen, lantaarnpalen en gevelverlichting, met moderne armaturen. Je hebt dan dus het beste van beide werelden. Een energiezuinige, moderne lamp in prachtige nostalgische buitenverlichting!

Welke nostalgische buitenverlichting is er zoal te verkrijgen?

Wil jij je tuin verrijken met nostalgische buitenverlichting in plaats van die hippe, smart lampen? Dat begrijpen wij heel goed. Hierbij alvast een rijtje met nostalgische buitenverlichting:

  • Plafonnieres
  • Vloerlampen
  • Gegellampen
  • Tuinlantaarns
  • Sokkellampen
  • Kettinglampen
  • Hanglantaarns

Waar kies jij voor?

Ga op zoek naar jouw ideale nostalgische buitenverlichting

Vind jij nostalgische buitenverlichting ook stukken mooier dan die strakke, moderne smart lampen? Ga dan op zoek naar een aanbieder van klassieke, landelijke en nostalgische verlichting. Neem een plattegrond of foto’s van je tuin, terras, veranda of oprit mee, laat je geheel vrijblijvend adviseren en geniet naderhand van prachtige nostalgische buitenverlichting!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *