modulaire zorgunit

Voordelen van een modulaire zorgunit

Waarom kiezen voor een modulaire Zorgunit?

Heeft u een zorgunit nodig? Wellicht voor uzelf of voor een dierbare? Dan kunt u het beste kiezen voor een modulaire zorgunit. Waarom? Dat vertellen wij u in dit blog! Lees snel verder voor meer informatie over de modulaire woonunit.

U bepaalt de locatie

Wilt u een zorgwoning aan huis? Of in de tuin? Dat kan allemaal met een modulaire zorgunit! U bepaalt namelijk helemaal zelf de locatie. Handig toch?

Geen vergunning nodig

Wat ook een voordeel is aan het plaatsen van een modulaire woonunit, is dat u hier geen vergunning voor nodig heeft. Wanneer de zorgunit aan verschillende eisen voldoet, kan deze vergunningsvrij worden geplaatst. Een aantal van deze eisen zijn:

  • De zorgunit moet voldoen aan de algemene voorwaarden die voor bijbehorende bouwwerken gelden.
  • De zorgunit moet voldoen aan het bouwbesluit.
  • Maximaal één huishouden mag de zorgunit bewonen.
  • Is de mantelzorgrelatie beëindigd? Dan mag de zorgunit niet meer worden gebruikt.

Vraag een specialist wat de verdere eisen zijn voor het plaatsen van een modulaire woonunit om er zeker van te zijn dat de zorgunit die u wilt laten plaatsen aan de juiste eisen voldoet.

Zorgunit die voldoet aan uw wensen

Kiest u voor een modulaire zorgunit? Dan kunt u zelf bepalen hoe deze eruit komt te zien. De woonunit is namelijk op maat te maken. Dus wilt u meerdere slaapkamers of extra opbergruimte? Dat kan geregeld worden! Maar ook als u een energieneutrale woning wilt of een zorgunit nodig heeft zonder drempels, kunt u deze wensen doorgeven. Zo voldoet de modulaire zorgunit altijd aan uw behoeften.

Wilt u meer weten over modulaire woonunits? Of heeft u hier nog vragen over? Laat gerust een bericht achter via onscontactformulier.