Koelcel panelen

Voordelen van koelcel panelen kopen

Waarom koelcel panelen kopen?

Niemand zit erop te wachten dat hun etenswaren te vroeg bederven. Daarom bewaart u verse producten bewaart natuurlijk in de koeling. Een koelcel zorgt er namelijk voor dat uw etenswaren langer goed en vers blijven. In de koelcel blijft het koel, doordat koude lucht zich voortdurend voortbeweegt. De lage temperaturen zorgen voor een vochtig klimaat in de koelcel. Het is daarom belangrijk dat de wanden van uw koelcel van goede kwaliteit zijn. Anders bederven uw etenswaren alsnog. Om dit te voorkomen kunt u het beste HACCP koelcel panelen kopen. In dit blog vertellen we u wat de voordelen hiervan zijn.

Het probleem van ongeschikte koelcel wanden

Vaak worden stalen sandwichpanelen gebruikt als koelcel wanden. Het probleem van deze wanden is dat ze de voedselveiligheid niet altijd kunnen garanderen. Dit wilt u natuurlijk altijd voorkomen. Daarom is het belangrijk dat u de juiste koelcel panelen gaat kopen.

De oplossing: HACCP koelcel panelen

Wilt u er zeker van zijn dat uw etenswaren goed gekoeld worden? Schaf dan HACCP koelcel panelen aan. Deze panelen zijn van kunststof gemaakt. Hierdoor kunnen ze, in tegenstelling tot stalen sandwichpanelen, niet roesten. Verder zijn de voordelen van HACCP koelcel panelen:

  • Zeer lage microbiële belasting
  • Makkelijk, snel en voordelig schoon te maken
  • Er zijn geen speciale reinigingsmiddelen voor nodig
  • Voldoen aan alle hygiëne- en kwaliteitseisen
  • Samengesteld uit materialen die perfect zijn voor elke toepassing

Waar kan ik koelcel panelen kopen?

Wilt u ook koelcel panelen kopen? Dit kunt u eenvoudig online doen. Laat u informeren door een specialist en u bent er zeker van dat u de juiste koelcel wanden aanschaft. Uw eten zal nooit meer onnodig vroeg bederven.

Wilt u meer weten over koelcel panelen? Of waar u deze kunt kopen? Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier.