contactgegevens intersport

Klantenservice Intersport, gezocht en gevonden

Voor iedereen die zich graag fit voelt en veel plezier beleeft aan sporten, is er Intersport. De sportkleding en -toebehoren gigant bestaat inmiddels alweer ruim vijftig jaar. Intersport werd aan het eind van de jaren zestig in Parijs opgericht door tien verschillende inkooporganisaties uit diverse Europese landen, waaronder ook Nederland en België. Intersport heeft vandaag de dag ruim 5300 winkels in meer dan veertig landen over de wereld. Er is dus altijd wel een Intersport filiaal bij u in de buurt. Zo’n groot aanbod aan winkels vraagt ook wat van de klantenservice van Intersport . Zeker als het gaat om een goede bereikbaarheid. We leggen hieronder uit waarom.

Sport bereikbaar voor iedereen

Alle Intersport winkels zijn zogeheten franchise filialen. Ze worden gerund door zelfstandige ondernemers. Intersport heeft hier bewust voor gekozen om zo de kracht van de internationale winkelformule met het inzicht en de betrokkenheid van de lokale ondernemers te combineren. Winkelt u bij een Intersport filiaal, dan kunt u dus altijd rekenen op de deskundigheid en het enthousiasme van de aanwezige medewerkers. De slogan van Intersport is ‘Bring sports to the people’. Met andere woorden: Intersport probeert het sporten met zijn sportkleding en -artikelen voor u nóg leuker te maken, waardoor u net dat tikkeltje sterker wordt gemotiveerd tot het hanteren van die gezonde levenswijze.

Overal dezelfde uitstraling

Omdat elke filiaalhouder van Intersport zelfstandig ondernemer is, is het belangrijk dat de klantenservice eenheid van het merk Intersport uitdraagt. Onderling kunnen er namelijk kleine verschillen zijn tussen de winkels. Maar als u de klantenservice van Intersport belt, zult u merken dat het echt één en dezelfde onderneming is met overal dezelfde service. Als klant moet u de kleine onderlinge verschillen in principe niet merken. Daarom kiest Intersport er ook voor om vindbaar te zijn voor iedereen op een website als Klantenservice Support. Zo bedienen ze u uitstekend als klant en geven ze alle afzonderlijke ondernemers een duwtje in de rug als het gaat om de online vindbaarheid van alle winkels.

Contactgegevens alle winkels op 1 website

Een verzamelwebsite als Klantenservice Support is erg belangrijk en vooral erg handig voor u als consument, en noodzakelijk voor de eigenaar van een winkel of een bedrijf. Vele winkels en bedrijven zijn op deze site verzameld en overzichtelijk per branche gerubriceerd. U heeft er eenvoudig toegang tot alle contactgegevens, social media kanalen en de webshops zelf. Klantenservice Support is daarmee uw wegwijzer in uw eigen online winkelcentrum. Het scheelt u een hoop zoekwerk op internet. Handig dus dat ook de contactgegevens van de klantenservice van Intersport te vinden zijn op deze website.