Hier kun je met vragen en klachten over Marktplaats terecht

Als je de klantenservice van Marktplaats wilt vinden

Heb jij een slechte aankoop gedaan via Marktplaats? Of heb jij vragen over de werkwijze? Dan wil je natuurlijk direct in contact komen met de klantenservice van Marktplaats. Maar je weet, de website van Marktplaats is nogal uitgebreid. Je ziet direct een hoop interessante aanbiedingen staan, je krijgt meldingen over de producten die je zelf eventueel aanbiedt en je wordt volop geïnspireerd tot het doen van een aankoop. Dan is het eerst een kwestie van een contactpagina vinden. En probeer dan nog maar eens het juiste telefoonnummer te vinden! Zo is er een nummer voor mensen die iets willen verkopen, voor mensen die iets gekocht hebben en voor mensen die willen adverteren op Marktplaats. Gelukkig bestaat er een website die alle belangrijke klantenservice gegevens van Marktplaats eenvoudig voor je heeft opgesomd.

Het paradox van Marktplaats

Marktplaats staat voor laagdrempeligheid. Zonder poespas spullen kunnen kopen en verkopen. De website geeft je eenvoudig de mogelijkheid in contact te komen met anderen. Zie je een interessant artikel staan dat je wilt hebben? Dan ben je slechts enkele kliks verwijderd van een aankoop. Voordat je het weet beschik je over de naam, de adresgegevens, de rekeninggegevens en het telefoonnummer van de verkoper. Deze snelle manier van informatiedeling staat vreemd genoeg recht tegenover hoe Marktplaats zelf zijn contactgegevens deelt. Ben je op zoek naar een klantenservice of een telefoonnummer van Marktplaats zelf? Bereid je dan maar voor op een lange en moeilijke zoektocht. Gelukkig is er een veel eenvoudigere manier om bij de juiste mensen terecht te komen. Bezoek de verzamelwebsite waarop alle contactgegevens van Marktplaats bij elkaar staan. Je ziet direct het telefoonnummer, het postadres en de social media kanalen staan, zodat jij in no time jouw klacht of vraag bij de juiste persoon kwijt kunt!

Benader de klantenservice van Marktplaats

Kortom, in contact komen met Marktplaats hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Breng een bezoekje aan de verzamelwebsite die wij gevonden hebben. Dan word je snel en door de juiste afdeling verder geholpen. Wij wensen je veel succes toe met het kopen en verkopen op Marktplaats!